Hitta till oss

Om skadeverkstad

Har du råkat ut för en olycka?

Har du krockat med ett annat fordon? Då kan det vara bra att fylla i en skadeanmälan direkt på plats då det finns delar som ska fyllas i gemensamt med motparten. Bedömer ni att det finns ett behov av att tillkalla polis så gör det. När blanketten är ifylld på framsidan behåller ni varsitt exemplar och fyller sedan i baksidan var för sig. Skicka därefter in skadeanmälan till ditt försäkringsbolag enligt deras rutiner. TIPS! Se alltid till att du har en skadeblankett liggandes i bilen.

Har du inte hunnit fylla i din skadeanmälan eller om du är osäker på hur du ska gå tillväga så hjälper vi naturligtvis till.

Behöver man en polisanmälan?

Vid inbrott, stöld, viltolycka eller skadegörelse så behövs alltid en polisrapport. Vill du ha hjälp att fylla i skadeanmälan så ta med en kopia av polisrapporten till oss.

Behöver du bärgning?

Är fordonet såpass skadat att det inte körbart eller trafiksäkert så bärgar du bilen till oss. Ju snabbare du skickar in din skadeanmälan till försäkringsbolaget desto snabbare kan vi börja reparera din bil. Idag kan mindre skador anmälas direkt via internet på ditt försäkringsbolags hemsida vilket kan påskynda processen i vissa fall.

Boka skadebesiktning

Du bokar enkelt skadebesiktning via telefon eller internet. Under skadebesiktningen undersöker och dokumenterar vi skadan noggrant för att sedan kunna lämna en offert. Skadebesiktningen görs tillsammans med dig och tar oftast inte längre än 30 min. När du besöker oss för en skadebesiktning är det viktigt att ha med sig försäkringsbrev, skadeanmälan eller annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.

Vi kalkylerar sedan tidsåtgång och skador i vårt system som skickas tillsammans med fotodokumentation till ditt försäkringsbolag. När vi får klartecken från försäkringsbolaget beställer via alla nödvändiga delar och material som krävs för att återställa bilen till ursprungligt skick.

Har du mindre bucklor eller repor på bilen kan snabbt och enkelt lösa detta i vårt dent & spotrepair center. Många skador kan hanteras medan du väntar och kostnaden är ofta såpass liten att du inte behöver utnyttja din försäkring.

Kontakta oss på 031-3501020

eller fyll i kontaktformulär>>