Hitta till oss

Anmäl skada

Gör skadeanmälan

Har du fått en buckla eller repor i lacken hjälper vi dig. Du behöver bara göra en skadeanmälan hos ditt försäkringsbolag och boka tid för din bil i vår skadeverkstad. Det spelar ingen roll om du har en Volvo, Ford eller Renault. Vi kan hantera de flesta bilmärken och lackeringar.

Har du råkar ut för en kollision med en annan bil kan det vara bra att göra en skadeanmälan på plats tillsammans med den du krockat med. Blanketter för skadeanmälan hittar du oftast i handskfacket på din bil. När ni fyllt i blanketten ser ni till att behålla varsin kopia. Det är den som sedan skall skickas in till respektive försäkringsbolag.

Ser trafiksituationen ut sådan att det känns osäkert eller rent av farligt att vistas ute på vägen går det också att göra en skadeanmälan i efterhand. Se då till att ta registreringsnummer, namn, personnummer och telefonnummer till föraren du krockat med. Kontakta sedan ditt försäkringsbolag och be dem skicka de blanketter du behöver för att göra din skadeanmälan fullständig. Observera att vid personskada eller meningsskiljaktigheter bör alltid polis tillkallas.

Men som sagt, vi kan hantera de flesta bilmärken och lackeringar. Kom in till oss om olyckan varit framme. Vi hjälper dig.

Försäkringsbolag

Gå till IF

Gå till Volvia

Gå till Länsförsäkringar

Gå till Trygg Hansa

Gå till Folksam

Gå till Aktsam