Hitta till oss

Volvo Originalservice

 

Vi byggde din bil. Låt oss hjälpa dig på vägen.
Sverige är stort och avstånden långa. Om någonting skulle hända när du är ute på vägarna kan det vara skönt att få hjälp av någon som är expert på din bil. Med Volvo Originalservice ingår fria uppdateringar, fri Volvo Assistans i ett år och ett års garanti.

Volvo Assistans
Som en extra trygghet ingår Volvo Assistans (värde 495:-) i ett år fram till dess att bilen är tio år. Skulle du få problem på vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende.

Alltid Volvo Originaldelar
Hos oss sker alla reparationer med Volvo Originaldelar. Delarna är tillverkade efter samma specifikationer som när din bil var ny vilket garanterar hög kvalitet och säkerhet.

Personlig Servicetekniker
Din Personliga Servicetekniker är expert på din bil och vet vad den behöver. Det minskar risken för missförstånd och gör att serviceinlämningen blir smidig.

Fria uppdateringar
Vid en Volvo Originalservice ingår alltid fria uppdateringar av mjukvaran. Det säkerställer bästa möjliga driftsäkerhet och körupplevelse.

Ett års garanti
Du kan vara säker på att vi följer serviceprotokollet och att vårt arbete är fackmannamässigt utfört. Som en extra trygghet får du ett års garanti på servicen. Skulle du upptäcka något fel på det vi åtgärdat, justerar vi naturligtvis detta kostnadsfritt.

Serviceavtal
Utmärkt skick betalar sig i längden. Säkra ett högre andrahandsvärde från början med Volvo Originalservice till en fast månadskostnad.

Se lediga tider och boka enkelt online >>

Boka tid för Volvo Originalservice, ring till CMS Group Nu 031-350 10 00