Hitta till oss

Övriga tjänster

Assistans

I alla nya Volvo och Renaultbilar ingår det ett antal års fri assistans. Därefter förlängs assistansen vid varje servicetillfälle.

Läs mer
Bilvård

Med bilvård från CMS Group i Göteborg säkerställer du att din bil blir omhändertagen av utbildade och erfarna specialister inom bilrekonditionering.

Läs mer
Serviceavtal

Redan vid köpet av en ny Volvo, Dacia eller Renault kan du försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att byta bil.

Läs mer
Volvo Polestar

Polestar Effektoptimering höjer effekten och vridmomentet i din Volvo. Allt detta utan att öka bränsleförbrukningen eller påverka din Volvos Originalgaranti .

Läs mer
AC-rengöring

Ren luft – för trivselns, hälsans och säkerhetens skull. Visste du att din luftkonditionering/air condition (AC) i bilen drar åt sig fukt, damm och smuts?

Läs mer
Däckhotell

Att ta hand om kompletta hjul är både skrymmande och kräver en del arbete. Låt i stället oss ta hand om dina hjul i vårt däckhotell i Göteborg.

Läs mer
Hyrbil

När du lämnar in din bil för service eller reparation hos oss kan du alltid hyra en bil till ett förmånligt pris. Självklart kan du hyra en bil även om du inte lämnat bilen på reaparation.

Läs mer
Bilglas

Att låta en auktoriserad verkstad byta eller laga bilens glas betyder säkerhet för dig som kund. Vi har rätt utrustning och rätt lim för att återsälla bilen till ursprungligt skick.

Läs mer
Volvo Originalservice Classic

Din bil förtjänar omtanke, även när den inte är helt ny längre. Därför introducerar vi Volvo Originalservice Classic

Läs mer
Volvo Originaldelar

Livslång personlig garanti på Volvo Originaldelar som man har köpt och monterat hos en auktoriserad Volvoverkstad.

Läs mer