Hitta till oss

Våra tjänster

Utöver den årliga servicen och vår plåt- och lackverkstad i Göteborg kan vi även uppdatera mjukvaran i din bil, vi kan förvara däcken du inte använder i vårt däckhotell på Hisingen och fixa mindre reparationer medan du väntar.


Serviceavtal

Redan vid köpet av en ny Volvo, Dacia eller Renault kan du försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att byta bil. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet.


Aircondition rengöring och funktionstest
Ren luft – för trivselns, hälsans och säkerhetens skull. Visste du att din luftkonditionering/air condition (AC) i bilen drar åt sig fukt, damm och smuts? Om den inte rengörs regelbundet frodas bakterier och mögel. Och med tiden blir luften inte bara illaluktande – den kan till och med innehålla mer föroreningar än luften utanför. Luften kan bli ohälsosam att inandas, inte minst för barn, allergiker och andra med känsliga luftvägar. Din AC har en viktig funktion för att ta bort imma från vindrutan. Låg gasnivå i din AC och gamla kupéfilter kan göra att imma sitter kvar länge, med höjd trafikfara som följd. Ta därför som vana att regelbundet rengöra och serva din AC.

Vi rekommenderar regelbunden rengöring/service
• Varje år: AC-rengöring för att ta bort/förebygga bakterier och mögel.
• Vartannat år: AC-service med kylmedium och oljepåfyllning för att säkerställa hög funktionalitet över lång tid.
• Byte av kupéfilter, rekommenderas vid AC-rengöring eller AC-service, för att ta bort/förebygga bakterier och mögel.

På våra anläggningar har serviceteknikerna rätt utbildning för att ta hand om din AC.  Självklart använder vi alltid originaldelar.
Välkommen att boka en tid hos oss!

 


Hyrbil

När du lämnar in din bil på bilservice i Göteborg hos CMS Group kan du alltid hyra en bil till ett förmånligt pris. Det går att nå våra anläggningar med lokaltrafiken, men det kan vara skönt att slippa passa buss- och spårvagnstider. Vi har både person- och transportbilar för uthyrning och självklart går det bra att hyra även om du inte lämnat in någon bil på service.


Däckhotell

När källaren och garaget är fyllt till bredden med cyklar och annat som inte används, kan det vara skönt att förvara sina sommar- eller vinterdäck någon annanstans. Inte nog med att du sparar plats – du ökar också livslängden med vår däckservice på Hisingen. Här förvaras alltid däcken i rätt temperatur. Checka in däcken i vårt däckhotell på Hisingen, för det är viktigt att vårda det som gör din bilkörning säkrare. Hör av dig till oss så berättar vi mer.


Boka hjulskifte

Många tycker det är krångligt att byta hjul. De ska balanseras och justeras för säkerhetens skull och för att bilen inte ska slitas mer än nödvändigt. CMS Group hjälper dig gärna med hjulskiftet i våra bilverkstäder i Göteborg. Hör av dig till vår bilverkstad på Hisingen så bokar vi en tid som passar dig.


Volvo originalservice

Hos oss blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.

Allt som är extra ingår i priset.
En komplett och kompetent bilvård är naturligtvis kärnan i Volvo Originalservice. Men du får även tillgång till en lång rad andra tjänster som gör både ditt verkstadsbesök och livet med bilen smidigare. Till exempel ingår en Personlig Servicetekniker, telefonsupport dygnet runt och förlängd Volvo Assistans – helt utan extra kostnad.


Min Volvo

När du köper en ny Volvo får du inte bara körglädje, säkerhet och miljötänk i världsklass. Du får också Min Volvo, som innehåller en mängd förmånliga tjänster vi har tagit fram för att göra ditt bilägande så enkelt och bekymmersfritt som möjligt. Ha full koll på din service, utforska tillbehör och modeller, och få senaste nytt och erbjudanden från Volvo som passar just dig. Min Volvo är kundportalen för dig som köper en ny Volvo eller gör en Volvo Service.