Hitta till oss

Serviceavtal

Redan vid köpet av en ny Volvo, Dacia eller Renault kan du försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att byta bil. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet.

Serviceavtal Volvo

Utmärkt skick betalar sig i längden

Redan vid köpet av en ny Volvo kan du genom att teckna ett serviceavtal försäkra dig om att din bil är eftertraktad den dagen det är dags att sälja. En bil som alltid servas i tid – och av specialister – värderas högt. Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för. Och detta höjer givetvis andrahandsvärdet. Därför finns Volvo Serviceavtal. Kontakta din närmaste Volvohandlare för exakt pris.

 

Service- och reparationsavtal
Vill du slippa se verkstadsräkningen i fortsättningen?

Planerat serviceunderhåll och professionell tillsyn är en självklarhet på en ny bil. Med ett Service- och Reparationsavtal lägger du upp en plan för betalning av underhållskostnaden på din nya bil. Då betalar du bara ett överenskommet belopp varje månad för service, byte av slitagedelar och reparationer. Samma summa, månad efter månad, men ingen faktura efter verkstadsbesöket, och inga obehagliga överraskningar i form av oplanerade utgifter.


 

Serviceavtal Renault och Dacia

Med Serviceavtal betalar du en fast månadskostnad för servicen. Det gör att du redan i förtid vet vad servicen för din Renault eller Dacia kommer att kosta och att du alltid får en bil i bästa skick och med högt andrahandsvärde. Oljebyte, oljefilter, packning, reservdelar, säkerhetsinspektioner, byte av luftfilter och tändstift utförs i enlighet med Renault Original Serviceprogram till ett fast pris. Priset baseras på bilmodell och din årliga körsträcka.

För att teckna Serviceavtal för Renault eller Dacia behöver du ha ett Renaultkort eftersom betalning av avtalet sker via det. Serviceavtalet kan tecknas för både nya och begagnade Renault personbilar (max 8 år eller 45 000 mil).

 

Teckna serviceavtal för din Volvo, Dacia eller Renault, ring till CMS Group Nu 031-350 10 00