Hitta till oss

Volvo Polestar

Om Polestar

Polestar Effektoptimering höjer effekten och vridmomentet i din Volvo . Det gör bilen smidigare och roligare att köra och det ökar säkerheten i situationer där du behöver extra prestanda , t.ex. vid omkörningar . Allt detta utan att öka bränsleförbrukningen eller påverka din Volvos Originalgaranti .

Effektoptimeringen är utvecklad av Polestars tekniker som har optimerat Volvobilar för racingkretsar sedan 1996 . Deras kompetens är väl dokumenterade i resultatlistorna och deras långa samarbete med Volvo gör det nu möjligt att erbjuda effektoptimering för din Volvo. Installeras smidigt och enkelt av oss och du behåller den ursprungliga garantin . Du behöver inte längre ta riskerna med ” chip- trimning ” för att nå en förbättrad körupplevelse.

Bränsleförbrukning och miljön

En Volvo med Polestar Performance -paketet har samma certifierade bränsleförbrukning som standardversionen . Detta är möjligt tack vare vår effektiva optimering av motorn som bara ökar effekten när det behövs. Det vill säga för omkörningar, långa uppförsbackar eller körning med tunga släp .

Det innebär också att bilens miljöpåverkan är oförändrad , den håller sig inom gränserna för de certifierade utsläpp som är tillåtna . I praktiken är det fullt möjligt att använda Polestars effektoptimering för att minska bränsleförbrukningen något, om du kör på ett miljövänligt sätt med snabb acceleration och hålla en jämn fart med låg motorbelastning .
Bättre acceleration möjliggör snabbare omkörning av långsamma fordon såsom lastbilar, släpvagnar och husvagnar. Din Volvos topphastighet förblir oförändrad .

Vi ger din Volvo högre effekt och bättre vridmoment inom intervallet motorn oftast arbetar i. Tävlingsförare kallar detta att förbättra bilens körbarhet . De vill ha bilen optimerad för racing , du vill ha bilen optimerad för körning på gator och vägar .

Snabbt och enkelt att installera

Installationen tar oftast inte längre tid än att du kan vänta på plats medan arbetet utförs . Optimeringen kan mycket väl utföras i samband med en ordinarie service, däckbyte, montering av Volvotillbehör eller rekonditionering . Som med andra Volvo Originaltillbehör kan Polestar Performance öka andrahandsvärdet för din Volvo .

Boka tid för effektoptimering, ring till CMS Group Nu 031-350 10 00

 

Läs mer om Volvo Polestar>>