Hitta till oss

Boka service

Loading service booking...

 


Våra erfarna servicetekniker och mekaniker är specialutbildade på Volvos alla bilmodeller. Vi använder särskild mjukvara för att kontrollera och uppdatera din bils styrsystem. Detta är något som endast en auktoriserad bilverkstad kan göra. Vi använder naturligtvis bara Volvo originaldelar när vi reparerar och servar din bil. Det betyder att hos oss på CMS Group kommer din bil att tas om hand av människor med samma yrkeskunnande som de som en gång byggde bilen. Det betyder också att om vi behöva byta delar håller de samma höga kvalitet som när bilen en gång var ny.

Personlig servicetekniker

Om du är ägare till en Volvo och bokar service hos oss på CMS Group får du direkt en personlig servicetekniker. Det är den person som tar hand om din bil, svarar på dina frågor och har bra koll på hur arbetet går med just din bil. Du slipper slussas omkring i telefonväxlar och kopplas bort innan du får tag på den person som kan svara på frågor om just din bil.

Lätt och bekvämt att serva hos CMS Group

Det är alltid lika smidigt att lämna in din bil till vår bilverkstad i Göteborg. Raka svar, kompetent personal och låga priser gör att du kan känna dig trygg när du kör iväg med en nyservad bil från oss.