Hitta till oss

Bilvård

Nybilskänsla längre

Med bilvård från CMS Group i Göteborg säkerställer du att din bil blir omhändertagen av utbildade och erfarna specialister inom bilrekonditionering. Vi har valt att kalla vår bilvårdsavdelning Elite Care, detta är en kvalitetsstämpel för att du som kund ska känna dig trygg med att din bil får bästa möjliga omhändertagande och att endast de bästa produkterna används. Vi har arbetat fram ett antal bilvårdspaket för att göra valet enklare. Du väljer helt enkelt det paket som passar dig och din bil bäst. Känner du dig osäker på vad din bil behöver, så hjälper vi dig gärna.

Våra bilvårdspaket

Här finns allt från en ordentlig utvändig handtvätt till helrekonditionering med lackkonservering. Med noga utvalda metoder och bilvårdsmedel återskapar vi känslan av en ny bil, vilket kan öka både livslängd och värde. Vi har även ett antal tilläggstjänster, som bland annat glasbehandling, klädseltvätt, lagning av stenskott och skyddsfoliering.

Elite Care Lackskydd

Din bil utsätts dagligen för ett kraftigt slitage, påverkan av surt regn, smuts, UV-strålar, luftföroreningar, trafikdamm, vägsalt och andra kemikalier. Även om dagens billacker är mer avancerade och motståndskraftiga än för bara 10 år sedan, så slits faktiskt bilen mer för var dag. Om man inte skyddar den på rätt sätt. Genom att behandla bilen med vårt speciella två-komponentsmedel skapas ett extra motståndskraftigt skydd som varar i hela 18 månader. Hållbarheten är mer än tre gånger så lång som traditionella vaxer. Vi gör helt enkelt allt för att din bil ska få skina längre. Utför du en lackskyddskonservering av din bil lämnar vi 18 månaders garanti, och naturligtvis får du ett certifikat på detta.

Priser

Bilvård Liten 395:-
Avfettning, tvätt och avtorkning med mjuk trasa.

Bilvård Mellan 795:-
INVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar.
UTVÄNDIGT: Avfettning, tvätt och avtorkning med mjuk trasa.

Bilvård Stor 3495:-
INVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, tornadorengöring, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrumentpanel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar.
UTVÄNDIGT: Avfettning,tvätt, avtorkning, motortvätt, djuprengöring av lack samt polering och vaxning.

Bilvård Stor + 4995:-
INVÄNDIGT: Dammsugning av kupé och bagage, rengöring av dörrmattor, tornadorengöring, rengöring av samtliga glasrutor, avtorkning av instrument panel, dörrpaneler och mittkonsol samt rengöring av trösklar och dörrgångar
UTVÄNDIGT: Avfettning, tvätt, avtorkning, motortvätt, djuprengöring av lack samt polering.
LACKFÖRSEGLING: Lacken förseglas med speciella 2K medel. Vi lämnar 18 månaders garanti på arbetet.

Solfilm

Vill du minska risken att dina barn blir bländade av solen eller bara ge din bil ett nytt utseende? Våra skickliga tekniker hjälper dig att hitta rätt nyans av toning efter dina behov. Solfilm är ett effektivt sätt att skapa en behagligare körupplevelse och det är enkelt att montera bort när man vill.

Priser solfilm

Från bakdörrar och bak  3750:-
För extra ruta 800:- 

För information och tidsbokning, ring till CMS Group Nu 031-350 10 00