Hitta till oss

Assistans

Volvo assistans

I alla nya Volvobilar (exklusive taxi och bilar för korttidsuthyrning) ingår tre års fri Volvo Assistans. Det innebär att Volvo hjälper dig så fort du får problem med din bil. Dygnet runt och i alla västeuropeiska länder. Det kan vara allt från att bistå vid däckbyte om du får punktering i mörker och ösregn på E4:an, till att bärga bilen och se till att du får boende eller flyg betalt medan den repareras.

Volvo assistans i upp till 11 år

Volvo Assistans ingår i nybilsköpet under tre år räknat från första registreringsdagen. Därefter kan Volvohandlaren förlänga Volvo Assistans ett år i taget vid varje service tillfälle. Förlängningen sker automatiskt fram tills att din Volvo fyller tio år. Med andra ord kan du njuta av den här extra tryggheten i ända upp till elva år. En av marknadens absolut starkaste Assistanslösningar. CMS Group är en auktoriserad bilverkstad i Göteborg och hjälper gärna till att förlänga din Volvo assistans.

För hjälp i Sverige:
020-55 55 66

För hjälp utomlands:
+46 31 518 335


Renault assistans

Renault Assistance finns där för dig vid oförutsedda händelser, på alla vägar i Europa. Du blir hjälpt så snabbt som möjligt om du får problem med bilen. Dessutom erbjuds en rad tjänster för att du ska vara trygg på vägarna. Alla nya Renaultmodeller har 5 års nybilsgaranti och därmed 5 års assistans utan extra kostnad. Efter att garantin har passerat kan du förlänga assistansen i 12 månader genom att serva bilen på Renault Originalservice. Gäller i upp till 10 år.

24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, var som helst i Sverige och Europa – du behöver bara ringa 020-250 500. Du får tillgång till tjänsterna från Renault Assistance utan extra kostnad så länge din Renault-garanti är giltig. Oavsett var du befinner dig i Europa finns även Renault Assistance där för att förse dig med:

  • Reparation på plats om detta är praktiskt möjligt eller bärgning till närmaste Renault-verkstad.
  • Mobilitetslösningar som gör att du kan fortsätta resan eller få hjälp med boende om bilen behöver stanna på verkstaden under en längre tid.

För hjälp i Sverige:
020-25 05 00

För hjälp utomlands:
+46 84 11 11 27