Hitta till oss

Hitta till oss

Nedan hittar du öppettider och information om våra anläggningar?

För att du inte ska behöva sitta i onödiga telefonköer  har vi delat upp våra kontaktuppgifter mellan våra avdelningar.

Verkstadsdelen är sedan uppdelad beroende på vad ditt ärende gäller. Om du har fått en yttre skada på bilen (skador som rör plåt, lack eller glas) gör du bäst i att höra av dig till skadeverkstaden. Om du har andra problem med bilen, eller vill boka service ringer du vårt nummer för servicebokning.

Välj tjänst du söker

Biskopsgården

Telefonnummer:

Verkstad/Servicebokning: 031-350 10 10
Skadeverkstad (Plåt & Lack): 031-350 10 20
Bildelar & reservdelar: 031-350 10 95
Bilförsäljning: 031-3501060
Växel: 031-350 10 00

Adress : Ovädersgatan 3, 418 34 Göteborg
E-post: info@cmsgroup.se
Öppettider: Mån-fre. kl. 07.00 – 17.00

 

Vi servar din bil

Tjänster:
Bilförsäljning, Service, Verkstad, Butik, Däckhotell, Skadeverkstad, Plåt & Lack, Rekond, Biltvätt

Lindholmen

Telefonnummer:

Verkstad/Servicebokning: 031-350 10 10
Skadeverkstad (Plåt & Lack): 031-350 10 20
Bildelar & reservdelar: 031-350 10 95
Växel: 031-350 10 00

Adress : Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg
E-postinfo@cmsgroup.se
ÖppettiderMån-fre. kl. 08.00 – 17.00

Vi servar din bil

Tjänster:
Service, Verkstad, Butik, Däckhotell, Skadeverkstad, Plåt & Lack, Rekond

Om CMS-Group

Miljö

Att ta ansvar för naturen är en självklarhet för oss på CMS Group. Som en aktör i fordonsbranschen är det viktigt att vi föregår med gott exempel.

Certifiering

Vi på CMS Group tycker det är det viktigt att alltid arbeta på bästa sätt för vår miljö. Vi är miljöcertifierade och det är ett bevis på att vår miljöpolicy inte bara är tomma ord.

Miljöpolicy

Vi har en inarbetad miljöpolicy som vår VD Stefan Pavlic uttrycker så här:

CMS Group vill med kunskap och kännedom inom fordonsbranschen och dess miljöpåverkan bidra till en miljömedvetenhet hos våra kunder och omgivning. Genom ständiga förbättringar av miljöarbetet tar CMS Group ansvar för att förbygga förorening samt bidra till en bättre miljö. Miljöarbetet genomsyrar verksamheten och anpassas efter de förutsättningar som finns i den marknad vi verkar och de lagar och krav som ställs på oss. Genom att ha en god kunskap om hur miljöfrågor påverkar våra kunder och leverantörer kan vi öka mervärdet i våra tjänster och därmed stärka vår konkurrenskraft.

ISO

CMS Group är ISO-certifierade på miljö- och kvalitetsarbete. International Standard Organization har satt upp riktlinjer och restriktioner i olika branscher för att företag i hela världen ska arbeta mot samma miljövänliga och kvalitativa mål. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Se ISO certifiering i pdf 

 

Kvalitet

CMS Group sätter alltid kundens önskemål och behov i fokus. Förstklassig service och personligt bemötande är vårt huvudsakliga mål.

Med målsättningen att få fler nöjda kunder låter vi vår kvalitetspolicy genomsyra vårt dagliga arbete. Det hjälper oss att ständigt bli ett bättre företag.

Kontrollerad Bilverkstad

Kontrollerad Bilverkstad har skylten med den gröna punkten som symbol. Denna kvalitetsladdade symbol kan endast innehas av verkstäder anslutna till KBV.

Motorbranschens Riksförbund

Motorbranschens Riksförbund, MRF, är branschorganisationen för seriösa och professionella bilåterförsäljare och verkstäder. Deras medlemmar erbjuder sina kunder bästa möjliga service och högsta kvalitet. MRF ställer höga krav på sina medlemmar när det gäller miljö, ekonomi och kundservice. Därför är MRF-märket en symbol för kompetens, service och rätt pris. Det är en trygghet för dig som konsument att välja en MRF-ansluten bilhandlare eller bilverkstad.

Auktorisation

Att vara auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia innebär vissa fördelar, men det innebär också att det ställs höga krav på vår serviceverkstad. Bland annat måste kvaliteten alltid hålla en hög nivå efter auktorisatörens restriktioner. Detta tycker vi är bra. Det innebär bland annat att du som kund kan vara säker på att din Volvo, Renault och Dacia alltid blir reparerad med originaldelar. Att serviceboken dessutom är ifylld med stämplar från en auktoriserad verkstad innebär ett högre andrahandsvärde på din bil.

Kvalitetspolicy

CMS Group arbetar naturligtvis mot att ha så bra resultat i kundundersökningar som möjligt. Vi vill alltid ge våra kunder bästa möjliga service, kvalitet och komfort.  Vi arbetar ständigt för att förbättra oss och genom det arbetet har vi vid flera tillfällen fått utmärkelsen Årets bästa serviceverkstad. Vi uttrycker det så här:

Grunden för vårt ständiga förbättringsarbete är våra kunders högt ställda krav på kvalitet, serviceanda och leveransprecision. Alla inom CMS Group arbetar för att förbättra kvaliteten i de tjänster vi tillhandahåller kunden. Varje anställd är ansvarig för kvaliteten i sitt eget arbete.

CMS Group kommer ständigt förbättra verksamheten genom utveckling av mänskliga resurser med utbildning och lagarbete.
Stefan Pavlic | VD

Verksamheten

CMS Group är ett företag som nu verkat inom fordonsbranschen i 30 år. Idag är vi en auktoriserad serviceverkstad för Volvo, Renault och Dacia i Göteborg. I vår fordonsverkstad kan du få hjälp med allt från motorhaverier till stenskott och lackskador. Vi har även försäljning av lätt begagnade bilar som väljs ut med stor omsorg av våra kunniga och erfarna bilförsäljare.

Vi har också en helt unik hämta-lämna service där du som kund hos oss kan få bilen körd till vår verkstad. Bor eller jobbar du när Lindholmen har vi även ett bekvämt ”drop-off” center centralt beläget på Lindholmspiren. Där parkerar du bara din bil och ger oss bilnycklarna. Sedan ser vi till att serva och reparera din bil medan du är bortrest, på jobbet eller i skolan. Vi har däckhotell och kan hjälp dig att hitta rätt däck för just din bil. Vid skador hjälper vi dig gärna med din skadeanmälan och  behöver du tillgång till bil under tiden vi reparerar din har vi alltid hyrbilar att tillgå.

Vi servar i första hand människor. Just därför är vi helhetslösningen för dig och ditt bilägande

Är du är intresserad av våra bilar, tjänster, service, tillbehör eller bildelar är du hjärtligt välkommen in i någon av våra butiker.

Integritetspolicy

Vi hanterar dina personuppgifter med största försiktighet. Vår integritetspolicy är utformad för att möta såväl lagar som våra egna höga krav och dina förväntningar. Läs mer om vår hantering av personuppgifter i vår integritetspolicy.
Integritetspolicy>>

Vi är en Hjärtsäker Zon

Alla medarbetare på CMS Group AB har genomgått HLR utbildning enligt Hjärt & Lungfondens standard.