Hitta till oss

Ditt bilägande

Välkommen till CMS Group Bilförsäljning. Vi är det självklara valet för dig som söker nästan ny bil i absoluta toppskiktet. Våra bilar har få mil på mätaren och är i ett fantastiskt skick. Alla bilar har genomgått en noggrann kvalitetskontroll för att säkerställa fordonets skick. Vi har dessutom en rad tjänster som gör ditt bilägande tryggt och bekvämt.

Hittar du inte det fordon du söker bland våra objekt i lager? Inga problem! Vi har ett stort antal bilar till vårt förfogande, ring oss och berätta vad du söker så hittar vi din drömbil.

Finansiering Privatperson

Oavsett om du vill finansiera ditt bilköp med traditionellt billån eller med privatleasing kan vi hjälpa dig. Väljer du billån har du möjligheten att välja rörlig eller fast ränta, du kan också göra extraamortering eller förtidslösa bilen när du själv vill. Privatleasing har blivit allt vanligare de senaste åren. Det är ett smidigt sätt att köra bil utan att köpa den, du väljer själv hur långt du ska köra och hur länge du vill leasa den. Dina val ger dig din slutgiltiga månadskostnad. Månadskostnaden inkluderar finansiering, service och försäkring. Det är endast vägtrafikskatt och bränsle som tillkommer. Det som kan påverka månadskostnaden är ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar som bostadsort, etc. Givetvis slipper du både uppläggningsavgift och aviavgifter.

Tjänstebil

Är du tjänstebilsförare, småföretagare eller vagnparksansvarig på ditt företag? Oavsett vilket står vi till tjänst för allt som har med ditt företags fordon att göra. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa allt från enmansföretag till stora företag med alla typer av fordonsbehov.  Vi hjälper dig att välja rätt och guidar dig genom djungeln av olika begrepp – vare sig det gäller förmånsvärde, företagsleasing, prisbasbelopp eller typ av bil. Självklart erbjuder vi också skräddarsydda upplägg för finansiering, serviceabonnemang och försäkring – allt för ett smidigare bilägande.

 

Har du frågor om våra bilar eller våra tjänster, tveka inte att kontakta oss på 031-3501067