Hitta till oss

Kampanj Tillbehör Volvo

Just nu har du möjlighet att få ut det lilla extra av din bil. Vi erbjuder kampanjpriser på utvalda originaltillbehör till din Volvo. Ta dig dit du vill. Med allt du behöver. Volvos egendesignade tillbehör är praktiska, säkra och anpassade för just din Volvo.

Takbox, Space Design 420

Space Design är en modern, exklusiv och aerodynamisk takbox som tack vare sin unika design ger minimalt luftmotstånd. Space Design är öppningsbar från båda sidorna tack vare Dual Opening-systemet. Den aerodynamiska designen och en rad praktiska specialfunktioner, tillsammans med generösa innermått, gör att denna boxen är i en klass för sig.

Kampanjpris 5 990:-
Ordinarie pris 7 200:-


Cykelhållare, dragmonterad, 2 cyklar

Ett säkert och modernt transportsystem för två cyklar, som är mycket praktiskt och lätt att använda på bilar med dragkrok. Monteras enkelt på dragkulan med en snabbkoppling och är enkel att lasta eftersom lasthöjden är låg.

Kampanjpris 4 100:-
Ordinarie pris 4 850:-


Cykelhållare för drag, elcyklar

Detta är en mycket praktisk och lätt cykelhållare att använda på bilar med dragkrok. Monteras enkelt på dragkulan med en snabbkoppling och är enkel att lasta då lasthöjden är låg. En kompletterande ramp underlättar på och avlastning av tunga cyklar.

Kampanjpris 5 060:-
Ordinarie pris 5 960:-


Kajakhållare, ihopfällbar

En lättlastad och utrymmesbesparande hållare för säker transport av kajaker. Den vinklade och platsbesparande konstruktionen ger möjligheten att ta med två kajaker eller en kajak plus extrautrustning på biltaket. Bekväm att lasta genom att kajaken enkelt vinklas mot de textilklädda anläggningsytorna och ligger stadigt med hjälp av de kraftiga spännbanden.

Kampanjpris  1 870:-
Ordinarie pris 2 200:-


Sparkskydd

Ett praktiskt smutsskydd med olika fickor för barnets leksaker som skyddar bilens ordinarie klädsel från smuts och fläckar när barnet sitter i barnstolen.

Sparkskyddet är tillräckligt långt för att skydda hela sätet när barnet sitter bakåtvänd. Det kan även användas så att framstolens baksida skyddas då barnet sitter framåtvänt i baksätet.

Kampanjpris  310:-
Ordinarie pris 370:-


Laddkabel Twinengine

Med en extra laddningskabel blir din vardag flexiblare. Kabeln finns i två längder och med olika kontakter för att passa just ditt behov.

Laddningen av bilen övervakas genom en tvåvägskommunikation mellan bilen och kontrollboxen. När kabeln kopplas in i bilen genomförs en självtestande diagnostik som ser till att kabeln är korrekt ansluten och att bilen är redo att ta emot ström, innan laddningen påbörjas. Laddningen sker antingen genom en laddkabel av typ Mode 2 eller Mode 3. Kontroll- och säkerhetsfunktionerna är de samma för båda, men placering av kontrollboxen och kabelns utformning skiljer sig åt.

Kampanjpris  1 970:-
Ordinarie pris 2 325:-