Hitta till oss

Reservdelar

Vi använder oss alltid av originaldelar. Vi hjälper dig gärna i någon av våra servicehallar med dina frågor. Har vi inte reservdelen inne som du behöver, så beställer vi den snabbt och enkelt. Ofta har vi delen redan samma eller nästkommande vardag.

I CMS Groups utbud av reservdelar hittar du garanterat det du söker. Vi är auktoriserad leverantör för Volvo, Renault och Dacia och lovar därför bästa kvalitet på våra produkter. Vårt geografiska läge och vår närhet till samarbetspartners innebär snabba leveranser och korta väntetider för dig som kund.

För mer information eller beställning, ring till CMS Group Nu 031-350 10 00

Rätt reservdelar till din bil

Volvo Originaldelar är utvecklade för att passa just din bil. De är enkla att montera, säkerställer kvalitet och gör din Volvo precis lika säker som när den en gång rullade ut från fabriken. Vi som byggt din bil vet vad den behöver.

Volvo Originaldelar

Livslång personlig garanti
Det spelar ingen roll hur många mil du har kört din Volvo. Så länge du äger bilen erbjuder vi livslång personlig garanti på Volvo Originaldelar som du har köpt och monterat hos en auktoriserad Volvoverkstad.

 

Volvo Originaldelar

Sänkta priser vid service
Vid Volvo Originalservice får du utvalda originaldelar och reparationer till ett lägre pris. Arbetet utförs av din Personliga Servicetekniker som är expert på just din bil.

Prisexempel monterat och klart:
Kamremssats byte V70II (2008-2011): rek. pris 3765 kr
Bromsvätskebyte V70II (2008-2011): rek. pris 979 kr
Bromsklossar fram byte (S60, S80, V70N, XC70): rek. pris 1710 kr

Volvo Originaldelar

Räntefri delbetalning
CarPay och Volvokort gör livet med bilen lite enklare och mer förmånligt. Du kan till exempel betala ditt verkstadsbesök hos CMS Group med mobilen och dela upp betalningen på fyra månader – ingen ränta, inga avgifter. Du får dessutom bonus på dina köp som du kan lösa in i CarPay när du tankar på Tanka.

Läs mer om CarPay och Volvokort>>

Välkommen att kontakta oss på CMS Group om Volvo Originaldelar 031-350 10 00