Hitta till oss

Arbeta hos oss

Just nu söker vi :
Proaktiv innesäljare >>
Bilskadereparatör >>
Billackerare >>
Arbetsledare / Billackerare >>
Bildelschef >>

Proaktiv innesäljare

Om dig
Vi söker dig som är positiv och energisk. Du arbetar lika bra självständigt som tillsammans med kolleger. Du har god social kompetens och ett stort kundfokus. Du kan föra ett lika tydligt och säkert resonemang över telefon som direkt i kundmottagning. Du har vana och intresse av administrativt arbete. Du har ett par års dokumenterad erfarenhet av telefonförsäljning. Meriterande är också om du arbetat med försäljning direkt över disk. Du har mycket god datorvana och meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i CRM system.

Dina arbetsuppgifter
Som proaktiv innesäljare ägnar du merparten av tiden med att driva försäljning, bearbeta befintliga kunder samt göra uppföljningssamtal till kunder som nyttjat våra tjänster. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat följande: planera och genomföra telefonsamtal efter förutbestämda kundregister. Planera och arbeta självständigt efter uppsatta mål. Följa upp och bearbeta ”leads” och dokumentera samtliga interaktioner i vårt CRM system. Delar av tiden kan du komma att hantera vår telefonväxel och du kommer också ha kundkontakt då du stöttar våra kundmottagare.


Bilskadereparatör

Om dig
Din profil Vi söker dig som är utbildad bilskadereparatör med ett par års dokumenterad erfarenhet inom yrket. Meriterande är om du har en lång och bred erfarenhet från yrket samt god kunskap i CAB / CAB-plan. Utöver ditt tekniska kunnande är du en positiv person som kan hålla en hög servicegrad och är en duktig lagspelare. Du är också noggrann och kan hålla många uppgifter flytande samtidigt.

 

Dina arbetsuppgifter
Du kommer utföra alla typer av förekommande jobb inom karosseriarbete, alltifrån arbeten i riktbänk, byten och riktning av kaross-enheter till justering av småskador. Planering av ditt arbete sker i CAB / CAB-plan. Du kommer arbeta i nära samarbete med dina kollegor och verkstadschef.

Skicka ditt CV och personligt brev till arbeta@cmsgroup.se


Billackerare

Om dig
Vi söker dig som är utbildad lackerare med ett par års dokumenterad erfarenhet inom yrket. Meriterande är om du har en lång och bred erfaren från yrket.
Utöver ditt tekniska kunnande är du en positiv person som kan hålla en hög servicegrad och är en duktig lagspelare. Du är också noggrann och kan hålla många uppgifter flytande samtidigt.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av lackering av bilar och karosseridelar. Du kommer arbeta i nära samarbete med dina kollegor och verkstadschef.

Skicka ditt CV och personligt brev till arbeta@cmsgroup.se


 Arbetsledare / Billackerare

Om dig
Vi söker dig som är utbildad lackerare med ett par års dokumenterad erfarenhet inom yrket. Du har också tidigare erfarenhet av att arbetsleda inom lackindustri eller liknande verksamhet.
Utöver ditt tekniska kunnande är du en positiv person som kan hålla en hög servicegrad och är en duktig lagspelare. Du är också noggrann och kan hålla många uppgifter flytande samtidigt.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda och planera för en mindre grupp lackerare i det dagliga arbetet. Du kommer själv även delta i produktionen för lackering av fordon och karosseridetaljer. I arbetsuppgifterna ingår även en del administrativa uppgifter. Du rapporterar till Verkstadschefen.

Skicka ditt CV och personligt brev till arbeta@cmsgroup.se


 

 Bildelschef

Om dig
Vi söker dig som har ett par års dokumenterad erfarenhet av affärsutveckling samt personalutveckling genom ditt ledarskap. Du har tidigare haft budget- och personalansvar. Du bör också ha erfarenhet från en reservdelsverksamhet och/eller lager samt logistik. Du är driven, positiv och har förmågan att se utvecklingsmöjligheter. Du har också förmågan att utveckla personal och avdelning genom processer och rutiner på ett effektivt sätt.

Din profil
Utbildning
KRAV
Gymnasial utbildning

Språk
KRAV
Svenska
MERITERANDE
Engelska

Arbetslivserfarenhet
MERITERANDE
Reservdelsspecialist / Bildelsspecialist, 2-4 års erfarenhet
Reservdelschef, 2-4 års erfarenhet
Lagerchef, 2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter
Reservdelsavdelningen ansvarar för att förse serviceverkstaden, skadeverkstaden, butik och försäljning med rätt delar och tillbehör i rätt tid. Att verksamheten förses med rätt delar är avgörande för organisationens effektivitet. En tillbehörsbutik ingår även i avdelningen. Som chef för reservdelsavdelningen kommer du ansvara över tre medarbetare och avdelningsbudget. Som reservdelschef kommer du ingå i CMS Groups styrgrupp. Du kommer vara kontaktpersonen mot avdelningens befintliga leverantörer samt skapa kontakt med nya. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå i utveckla reservdelsverksamheten både internt och mot kund. Att skapa affärsmöjligheter samt utveckla rutiner och arbetsmetoder för att göra avdelningen effektivare och mer serviceinriktad mot extern kund likväl som för företagets servicetekniker.

Skicka ditt CV och personligt brev till arbeta@cmsgroup.se